Woensdag 6 december:

Salsa Sensual: in deze workshop besteden we aandacht aan elkaar. Leer sensual styling in nieuwe casino figuren toe te passen voor meer connectie met je danspartner. We bouwen deze keer de figuren op tot een choreografie.
Deze workshop is als danspaar. Niveau: vanaf beginners 3.

Chachacha: leer de basis van de Cubaanse chachacha. We doen de basispassen en een aantal figuren die je meteen kunt toepassen. Leer de muziek herkennen en dans voortaan op elk feestje ook de chachacha!
Deze workshop is als danspaar. Niveau: vanaf beginners 2.

Woensdag 13 december:

Urban kiz is een partnerdans die zijn oorsprong vindt in kizomba, een Angolese dans die, vertaald naar het Engels 'Party' betekent. Bij Urban Kiz gaat het niet alleen om de dansbewegingen. Het gaat om het gevoel, de muzikaliteit en de stijl die je in je dans brengt, wat hem uniek maakt!
Deze workshop is als danspaar en voor alle niveaus.

Timba con reggaeton: vanaf de jaren `90 werd de muziekstijl reggaeton razend populair. Ook op Cuba (Cubaton) en binnen salsa (Salsaton) is dit genre zeer geliefd. Leer hoe je reggaeton kunt dansen als het op een feestje voorbij komt!
Deze workshop is solo en voor alle niveaus.

Woensdag 20 december:

Ladystyling: in deze workshop kijken we hoe volgers eleganter kunnen dansen. Hoe maak je een mooie heupbeweging en hoe kun je je armen gebruiken? Je leert verschillende styling opties om je dans naar eigen smaak te verfijnen!
Deze workshop is solo en voor alle niveaus.

Zouk: Braziliaanse Zouk is voortgekomen uit de lambada en gemengd met andere dansstijlen zoals moderne dans en contact improvisatie. De flow, de connectie en hairmovements in Zouk maken het onvergelijkbaar met andere latin dansstijlen.
Deze workshop is als danspaar en voor alle niveaus.

Volg ons op sociale media!


Copyright Dansschool Cariño