Alvast een mooi 2021!

Wát een jaar. Naast het missen van sociale contacten en een heleboel dansjes, hopen we dat deze periode je ook iets moois oplevert. Hopelijk kunnen we snel weer tijd doorbrengen met de mensen die ons het dierbaarst zijn, veel rijke ervaringen opdoen en kiezen voor wat ons het allergelukkigst maakt 🙂

Wanneer starten we met dansen?

Voor het eerst hebben we er echt geen idee van wanneer we weer kunnen beginnen. Zoals de cijfers er nu uitzien, lijkt het ons sterk dat we vanaf 19 januari weer samen mogen dansen. Mogelijk komt er een uitzondering op de 1,5 meter regel voor cultuur, maar het is nog veel te vroeg om daar uitspraken over te doen. Helaas, want het liefst geven we je zo snel mogelijk duidelijkheid. Wanneer we de ruimte krijgen om te dansen, hoor je dat uiteraard van ons.

Om je tegemoet te komen voor deze lange pauze, bieden we je graag een gratis extra salsales aan zodra we weer starten. Je krijgt straks dus nog negen danslessen, als grote(!) dank voor je geduld en vertrouwen.

Nieuwe plannen

Wij maken nog steeds vol enthousiasme toekomstplannen voor de dansschool. Zo hebben we al een mooie tweede locatie op het oog en bij de nieuwe cursussen zal een ervaren dansdocent ons verrijken met zijn vrolijke energie en prachtige dansmoves. Kun je al raden wie dit zal zijn? Je hoort het van ons zodra we beginnen! 😉

Een mooi 2021

Wij zijn je heel dankbaar voor je betrokkenheid bij Cariño en willen volgend jaar graag met je dansen, kletsen en proosten. Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Liefs en een schitterend 2021, ook namens het hele team,

Karin