September 2023: één cursus van 10 lessen

Dit dansseizoen bestaat uit 10 lesweken en kost €110,- per persoon.

Studentenkorting

Ben je fulltime student en heb je nog niet eerder salsa gedanst? Dan krijg je €10,- korting bij je "beginners 1" cursus!

Korting bij extra lessen in hetzelfde seizoen

Wanneer je twee salsalessen volgt (op een ander uur of op een andere avond) krijg je 25% korting op de tweede les. Voor die extra les betaal je dus maar €82,50 voor 10 weken.

Gratis proefles voor beginners en instromers

Proeflessen voor beginners zijn altijd gratis.
Als je al danservaring hebt, kijken we samen of je kan instromen in een hoger niveau. De eerste les(week) wordt dan als proefles beschouwd.

Privéles

Liever privé dansles? Dat kan alleen of als (dans)stel. Afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid lessen die je wilt volgen, kost een privéles zo'n €65,- per uur. Wil je de privéles bij een ruimte in Muziek Organisatie Noord, dan komen daar extra kosten van ongeveer E20,- zaalhuur overheen.

Vraag ons naar de mogelijkheden via info@dansschoolcarino.nl.

Bruiloftsdans

Gaan jullie trouwen en willen jullie de avond graag beginnen met een mooie openingsdans? Op basis van jullie wensen maken we een choreografie, of ondersteunen we jullie bij een improvisatie. We kunnen ook verschillende dansstijlen inzetten om tot een zo mooi mogelijke dans te komen!

Meestal zijn 4 tot 5 lessen voldoende. Die kosten €65,- per uur, exclusief extra kosten (zo`n E20,-) voor het huren van een ruimte bij Muziek Organisatie Noord. Van te voren spreken we graag vrijblijvend met jullie af om wensen en mogelijkheden door te nemen. Mail naar info@dansschoolcarino.nl of bel/whatsapp 06 - 23 20 68 27.

Betaling op drie manieren mogelijk

  • Via het aanmeldformulier met iDeal
  • Contant bij de eerste les of privéles
  • Overmaken op NL93 RABO 0367 6345 89 t.n.v. Dansschool Cariño

Betaling in termijnen

In overleg met Maarten is betalen in termijnen mogelijk. Geef dit aan op het aanmeldformulier of stuur een mailtje naar info@dansschoolcarino.nl.

Copyright Dansschool Cariño