Dansen op alle feestjes

Wat we het allerliefste doen is dansen. Je zult ons dan ook veel tegenkomen op salsafeesten. Uiteraard op onze eigen feestjes, maar ook op vele andere. Vraag ons gerust eens ten dans!

Verschillende assistenten

Sommige lessen geven we samen. Andere lessen geven we los van elkaar. We worden dan geholpen door verschillende assistenten. Zij zijn bij ons in opleiding om ook dansdocent te worden!

Onze docenten:

Maarten Noorman

Maarten geeft maatschappijleer op een middelbare school. Door zijn enorme passie voor Cubaanse muziek is hij dansles gaan geven. Hij verdiept zich niet alleen in de danstechniek, maar ook in de cultuur en muziek. Daarom is hij verschillende keren naar Cuba geweest om zich daar onder te dompelen in de Cubaanse cultuur. Didactisch onderbouwde lessen zijn voor Maarten belangrijk: hij wil dat zijn cursisten spelenderwijs leren dansen.

Samira de Groot

Samira doet promotieonderzoek naar mentale gezondheid en werk onder jongvolwassenen. Ze is helemaal verslaafd aan Cubaanse salsa. Daarom weet ze als geen ander liefde en passie voor het dansen over te brengen. Daarnaast vindt ze een heldere structuur en een duidelijke uitleg belangrijk in de lessen die ze geeft.

Selina Otten

Selina coacht jongeren om financieel zelfredzaam te worden. Daarnaast wandelt ze veel met haar hond Mia. Ze wordt helemaal euforisch van sporten en dansen en geniet van de sociale contacten op feestjes! Selina is altijd vrolijk als ze weer mag lesgeven en vindt het belangrijk dat mensen met een blij gevoel na de les naar huis gaan.

Onze Docenten in Opleiding:

Mirte Dijksterhuis

Mirte studeert bedrijfskunde en specialiseert zich daar in het optimaliseren van processen. Ze houdt ervan om sportief bezig te zijn, en dan het liefst door een avond salsa te dansen. Dansen is voor haar dé manier om het hoofd even leeg te maken. Dansen op een leuk salsafeestje is net of je je op een tropische vakantiebestemming bevindt. Mirte vindt het maken van contact met je danspartner erg belangrijk om mee te geven in de lessen.

Bayron Jobing

Bayron werkt bij de politie. Dansschool Cariño is voor hem een tweede huis, zo vaak is hij er te vinden. Voor hem is dansen ontspanning door inspanning, gezelligheid en een gezonde verslaving. Hij wil als docent graag het geleerde overbrengen op anderen en zo de liefde voor salsa verspreiden.

Dzyan Wattimena

Dzyan zijn hobbies lopen telkens uit de hand. Sinds 2015 heeft hij zijn eigen bedrijf als foto/videograaf en is daarnaast bezig bij dansschool Cariño met een opleiding tot salsadocent. Naast dansen doet hij ook aan volleybal en klimt hij graag. De gezelligheid van salsa zorgt ervoor dat hij telkens terugkomt en dat hij het graag doorgeeft aan anderen. Dzyan vindt salsa ook leuk blijven omdat er zoveel te leren is. Bewegingen, het sociale aspect, de muziekgeschiedenis, de instrumenten en het ritme: ook bij salsa geldt practice makes perfect!

Wat wij het allermooist vinden?

Wij vinden het maken van contact in het dansen het allerbelangrijkst. Dat je samensmelt en het dansen als vanzelf gaat. Ook nemen we de muziek mee in onze salsa, zo is ieder nummer weer een andere (dans)ervaring. En we houden van speelsheid tijdens het dansen, lekker veel lachen!

Copyright Dansschool Cariño