fbpx

Over ons -


     Karin & Maarten

Jarenlang danspartners

Jaren geleden dansten we voor het eerst samen. Die dansklik was er meteen! We volgden samen salsaworkshops, hebben ontelbaar veel feestjes bezocht en geven nu beide salsales!

Dansen op alle feestjes

Wat we het allerliefste doen is dansen! Je zult ons dan ook veel tegenkomen op salsafeesten. Uiteraard op onze eigen feestjes, maar ook op vele andere. Vraag ons gerust eens ten dans!

Verschillende assistenten

Sommige lessen geven we samen. Andere lessen geven we los van elkaar. We worden dan geholpen door verschillende assistenten. Dat zijn enthousiaste dansers die jou ook graag de beste danser zien worden!


Maarten Noorman

Maarten is al langer docent op een middelbare school. Zijn passie voor de salsa neemt hij altijd mee. Hij geeft zelfs salsales aan leerlingen in de pauzes. Die leerlingen waren laatst nog op het Cariño feest, fantastisch om hen te zien dansen!


Karin van Caspel

Karin wordt niet alleen vrolijk van dansen, maar ook van het contact met alle cursisten. Zo mooi om mensen in de dans te zien groeien. Ze haalt veel plezier uit het geven van persoonlijke tips zodat het dansen voor iedereen echt fijn is.

Wat wij het allermooist vinden?

Wij vinden het maken van contact in het dansen het allerbelangrijkst. Dat je samensmelt en het dansen als vanzelf gaat. Ook nemen we de muziek mee in onze salsa, zo is ieder nummer weer een andere (dans)ervaring. En we houden van speelsheid tijdens het dansen, lekker veel lachen!

Wil je ons ontmoeten?

Iedere derde zondag van de maand houden we een salsafeestje bij Proeflokaal de Prael (Boterdiep 75). De toegang is gratis en je kan er ook gewoon komen drinken, wat eten en sfeer proeven. Salsamuziek speelt er van 15u tot 20u. We vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dus spreek ons gerust aan.

Een aparte koffieafspraak maken kan natuurlijk ook - mail daarvoor Karin op info@dansschoolcarino.nl!

Copyright Dansschool Cariño