fbpx

Over ons -


     Karin & Maarten

Jarenlang danspartners

Jaren geleden dansten we voor het eerst samen. Die dansklik was er meteen! We volgden samen salsaworkshops, hebben ontelbaar veel feestjes bezocht en geven nu beide salsales.

Dansen op alle feestjes

Wat we het allerliefste doen is dansen. Je zult ons dan ook veel tegenkomen op salsafeesten. Uiteraard op onze eigen feestjes, maar ook op vele andere. Vraag ons gerust eens ten dans!

Verschillende assistenten

Sommige lessen geven we samen. Andere lessen geven we los van elkaar. We worden dan geholpen door verschillende assistenten. Zij zijn bij ons in opleiding om ook dansdocent te worden!


Maarten Noorman

Maarten heeft een enorme passie voor Cubaanse salsa. Hij verdiept zich niet alleen in de danstechniek, maar ook in de cultuur en muziek. Zijn enthousiasme voor het dansen neemt hij mee naar de middelbare school waar hij Maatschappijwetenschappen geeft. Hij geeft zelfs leerlingen salsales in de pauzes! Die leerlingen waren laatst nog op een Cariño feest, fantastisch om hen te zien dansen.


Karin van Caspel

Karin wordt niet alleen vrolijk van dansen, maar ook van het contact met alle cursisten. Ze haalt veel plezier uit het geven van persoonlijke tips zodat het dansen voor iedereen steeds fijner wordt. Daarnaast doet ze een opleiding in Rebalancing, waar ze binnenkort in af zal studeren. Een stukje Rebalancing neemt ze graag mee naar Cariño: contact maken met wat je voelt, ook tijdens het dansen!

Onze salsadocenten in opleiding 

Selina Otten

Selina coacht jongeren om financieel zelfredzaam te worden. Daarnaast wandelt ze veel met haar honden Mia en Skye. Ze wordt helemaal euforisch van sporten en dansen en geniet van de sociale contacten op feestjes!

Samira de Groot

Samira doet promotieonderzoek naar mentale gezondheid en werk onder jongvolwassenen. Ze is helemaal verslaafd aan Cubaanse salsa en dat valt snel op - ze is op vrijwel ieder salsafeest te vinden!

Eva Weerts

Eva werkt bij verschillende festivals als jeugdprogrammeur. Ze regelt alles met veel enthousiasme en heeft oog voor wat mensen willen. Ze is toegankelijk in contact, ook op de dansvloer!

Wat wij het allermooist vinden?

Wij vinden het maken van contact in het dansen het allerbelangrijkst. Dat je samensmelt en het dansen als vanzelf gaat. Ook nemen we de muziek mee in onze salsa, zo is ieder nummer weer een andere (dans)ervaring. En we houden van speelsheid tijdens het dansen, lekker veel lachen!

Wil je ons ontmoeten?

Voor corona hielden we iedere derde zondag van de maand een salsafeestje bij Proeflokaal de Prael (Boterdiep 75). We noemden het Sunny Salsa Sunday. Nu we niet mogen dansen in de horeca, komen we er om te borrelen. Op maandag t/m donderdag zal je ons er regelmatig met onze cursisten zien zitten. We vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dus spreek ons gerust aan!

Een aparte koffieafspraak maken kan natuurlijk ook - app Karin of mail haar op info@dansschoolcarino.nl!

Copyright Dansschool Cariño 

WhatsApp chat