fbpx

Over ons -


     Karin & Maarten

Jarenlang danspartners

Jaren geleden dansten we voor het eerst samen. Die dansklik was er meteen! We volgden samen salsaworkshops, hebben ontelbaar veel feestjes bezocht en geven nu beide salsales.

Dansen op alle feestjes

Wat we het allerliefste doen is dansen. Je zult ons dan ook veel tegenkomen op salsafeesten. Uiteraard op onze eigen feestjes, maar ook op vele andere. Vraag ons gerust eens ten dans!

Verschillende assistenten

Sommige lessen geven we samen. Andere lessen geven we los van elkaar. We worden dan geholpen door verschillende assistenten. Zij zijn bij ons in opleiding om ook dansdocent te worden!


Maarten Noorman

Maarten heeft een enorme passie voor Cubaanse salsa. Hij verdiept zich niet alleen in de danstechniek, maar ook in de cultuur en muziek. Zijn enthousiasme voor het dansen neemt hij mee naar de middelbare school waar hij Maatschappijwetenschappen geeft. Hij geeft zelfs leerlingen salsales in de pauzes! Die leerlingen waren laatst nog op een Cariño feest, fantastisch om hen te zien dansen.


Karin van Caspel

Karin wordt niet alleen vrolijk van dansen, maar ook van het contact met alle cursisten. Ze haalt veel plezier uit het geven van persoonlijke tips zodat het dansen voor iedereen steeds fijner wordt. Daarnaast doet ze een opleiding in Rebalancing, waar ze binnenkort haar eigen praktijk in zal oprichten. Een stukje Rebalancing neemt ze graag mee in het dansen: contact maken met wat je voelt, ook tijdens het dansen!

Eva, Maarten, Karin, Rikus en Samira

Onze salsadocenten in opleiding 

Eva Weerts

Eva werkt bij verschillende festivals als jeugdprogrammeur. Ze regelt alles met veel enthousiasme en heeft oog voor wat mensen willen. Ze is toegankelijk in contact, ook op de dansvloer!

Rikus Brederveld

Rikus is leerkracht voor groep 5 op een basisschool. Hij pluist alle dansfiguren technisch goed uit en leidt daarom heel helder. Een mooi voorbeeld voor de heren, en voor de dames fijn om mee te dansen!

Samira de Groot

Samira doet promotieonderzoek naar mentale gezondheid en werk onder jongvolwassenen. Ze is helemaal verslaafd aan Cubaanse salsa en dat is duidelijk te zien - ze is op vrijwel ieder salsafeest te vinden!

Wat wij het allermooist vinden?

Wij vinden het maken van contact in het dansen het allerbelangrijkst. Dat je samensmelt en het dansen als vanzelf gaat. Ook nemen we de muziek mee in onze salsa, zo is ieder nummer weer een andere (dans)ervaring. En we houden van speelsheid tijdens het dansen, lekker veel lachen!

Wil je ons ontmoeten?

Iedere derde zondag van de maand houden we een salsafeestje bij Proeflokaal de Prael (Boterdiep 75). We noemen het Sunny Salsa Sunday. De toegang is gratis en je kan er ook gewoon komen drinken, wat eten en sfeer proeven. Salsamuziek speelt er van 15u tot 20u. We vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dus spreek ons gerust aan.

Een aparte koffieafspraak maken kan natuurlijk ook - mail daarvoor Karin op info@dansschoolcarino.nl!

Copyright Dansschool Cariño 

WhatsApp chat