Dansen op alle feestjes

Wat we het allerliefste doen is dansen. Je zult ons dan ook veel tegenkomen op salsafeesten. Uiteraard op onze eigen feestjes, maar ook op vele andere. Vraag ons gerust eens ten dans!

Verschillende assistenten

Sommige lessen geven we samen. Andere lessen geven we los van elkaar. We worden dan geholpen door verschillende assistenten. Zij zijn bij ons in opleiding om ook dansdocent te worden!

Maarten Noorman

Maarten heeft een enorme passie voor Cubaanse salsa. Hij verdiept zich niet alleen in de danstechniek, maar ook in de cultuur en muziek. Daarom is hij verschillende keren naar Cuba geweest om zich daar onder te dompelen in de Cubaanse cultuur. Zijn enthousiasme voor het dansen neemt hij mee naar de middelbare school waar hij maatschappij-wetenschappen geeft. 

Robin Schuttel

Robin Schuttel begon met dansen in Groningen, waar hij bij verschillende dansscholen les heeft gehad. Hij heeft met name een passie voor Cubaanse timba, de moderne Cubaanse salsamuziek. Zoveel hij kan probeert hij salsafestivals over de hele wereld te bezoeken om zo zijn danskennis uit te breiden. Zijn meeste danslessen geeft hij in Leeuwarden bij dansschool SalsaRomos

Onze salsadocenten in opleiding 

Selina Otten

Selina coacht jongeren om financieel zelfredzaam te worden. Daarnaast wandelt ze veel met haar hond Mia. Ze wordt helemaal euforisch van sporten en dansen en geniet van de sociale contacten op feestjes!

Samira de Groot

Samira doet promotieonderzoek naar mentale gezondheid en werk onder jongvolwassenen. Ze is helemaal verslaafd aan Cubaanse salsa en dat valt snel op - ze is op vrijwel ieder salsafeest te vinden!

Wat wij het allermooist vinden?

Wij vinden het maken van contact in het dansen het allerbelangrijkst. Dat je samensmelt en het dansen als vanzelf gaat. Ook nemen we de muziek mee in onze salsa, zo is ieder nummer weer een andere (dans)ervaring. En we houden van speelsheid tijdens het dansen, lekker veel lachen!

Copyright Dansschool Cariño 

Insert Image