De zomer is voorbij!

Na een jaar van dansen in onze nieuwe locatie Muziek Organisatie Noord, waarin we met veel plezier hebben lesgegeven en feestjes hebben georganiseerd, is het nu tijd voor vakantie!

De vakantie sluiten we in stijl af met Sunny Salsa Sunday op 28 augustus.

Daarna beginnen we op maandag 29 augustus met nieuwe proeflessen voor beginners. Zijn er mensen in je omgeving nieuwsgierig naar salsa? Nodig ze dan hier uit voor een proefles.

De nieuwe cursusreeks begint in de week van 5 september. Het nieuwe rooster kan je hier vinden. Weet je niet zeker tot welke groep je behoort? Mail ons even!

Je kan je voor de nieuwe cursus hier aanmelden. Om de kwaliteit van de lessen te blijven waarborgen gaan we loten wanneer blijkt dat de groepen te groot zijn. Mocht dit het geval zijn dan krijg je hierover voor de start van de eerste les bericht.

Ook het docententeam begint in september met een nieuwe start. Robin gaat zich volledig focussen op zijn dansschool in Leeuwarden en op het Fuego Festival op 8 oktober, waarvoor jullie allemaal van harte zijn uitgenodigd. Hij zal geen reguliere lessen meer geven bij dansschool Cariño. Maarten zal Robin zijn lessen overnemen. Ook zal het team in september uitgebreid worden met een Cariñobaby van Maarten! Vanwege zijn aanstaande vaderschapsverlof zal er een tussentijdse stop plaatsvinden bij de lessen van de midden2- en gevorderdengroep.

Ook aankomend seizoen geven we weer les in Muziek Organisatie Noord aan de Bieslookstraat 23 te Groningen. We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Zomerse dansgroet,

Dansteam Cariño