Geen danslessen tot 14 november

De komende weken, in ieder geval tot 14 november, zijn wij gesloten.

De afgelopen persconferentie bevatte nieuwe corona-maatregelen die niet direct duidelijk waren voor dansers. Ik neem je graag mee in onze overwegingen om voorlopig te sluiten, mocht je dat interessant vinden. In ieder geval schuiven we de lessen voorlopig op en laten we het je weten wanneer we weer starten!

Corona buiten Cariño

Deze periode hebben we gezien dat iedereen zijn best doet om corona buiten Cariño te houden. Veel mensen bleven thuis bij klachten en lieten zich testen. Dat geeft een heel fijn gevoel van vertrouwen en laat zien dat we zorg dragen voor elkaar. Dank daarvoor!

Dansen is gezond, zowel fysiek als mentaal!

Dansen is niet alleen gezond omdat we bewegen, het maakt ons ook gelukkig! We ervaren minder stress, we hebben veel sociaal contact en gaan helemaal op in het moment. Ik zou het zelfs knap vinden als het je lukt om nog aan werk te denken terwijl je die vrolijke muziek hoort en samen met je partner danst 😉

Ook fysiek contact is belangrijk voor ons welzijn. De keuze om de dansdeuren te sluiten vind ik daarom geen lichte. De voordelen van dansen (ook voor ons immuunsysteem!) zijn heel groot.

Bijdragen aan minder corona-besmettingen

Daar staat tegenover dat de besmettingen nu ook in Groningen oplopen. We willen graag bijdragen aan het verminderen van de verspreiding, zorgen dat de reguliere zorg door kan gaan en tevens nog strengere maatregelen voorkomen.

Solidair met alle sporters

De nieuwe maatregelen zijn verschillend voor sport en cultuur. Op dit moment zegt de noodverordening van Groningen dat onze dans onder sport valt en daarom mogen we niet meer samen dansen. Het is onduidelijk of dit nog gaat veranderen. Wij willen graag solidair zijn met de sporters en houden van helderheid, daarom kiezen wij er nu voor onze dansdeuren te sluiten.

Tot 14 november dicht

Tot midden november zullen we dus geen dansles geven. Hopelijk wordt in die tijd duidelijk wanneer we weer kunnen starten. Daarvan zullen we je uiteraard direct op de hoogte stellen! Je cursusavonden blijven staan, dus we schuiven alles op zolang dat nodig is en je behoudt sowieso de 10 lessen waar je nu aan bent begonnen.

Dankjewel

Nogmaals dank voor je zorgvuldigheid de afgelopen tijd en je vrolijke aanwezigheid tijdens de lessen! Hopelijk zien we je heel snel weer terug op de dansvloer 🙂

Liefs, namens het hele team,

Karin