Groot nieuws

We hopen dat het goed gaat met jou en dat je er net zoals wij naar uitkijkt om weer te kunnen dansen! Door middel van deze mail willen we je op hoogte brengen van een aantal veranderingen wat betreft Dansschool Cariño. Karin heeft namelijk besloten om haar werkzaamheden binnen de dansschool neer te leggen.

Afscheidswoord van Karin

“In dit afgelopen jaar heb ik de tijd gehad om naar binnen te keren. Wat een rust, geluk en liefde vond ik daar! Die enorme ruimte bevalt me zo goed dat ik heb besloten om niet meer met vaste agenda’s te werken. Ook wil ik graag de wereld zien en de tijd hebben om rond te reizen. Daarom stop ik bij Dansschool Cariño en gaat het team het helemaal overnemen.

Ik ben heel dankbaar voor mijn ervaringen bij Cariño. Het opzetten van een bedrijf, het zien groeien van de dansschool en het leiden van het fijnste team dat ik ken: allemaal cadeautjes! Het meest genoot ik nog van verbinding maken in en buiten de dans, van mijn contact met jou!

Danste je bij Cariño afgelopen september? Dan geef ik je graag het resterende lesgeld terug. Je hebt namelijk twee lesweken gehad en dus nog acht weken tegoed. Stuur me daarom voor 1 mei je rekeningnummer, dan betaal ik je direct terug. Hiermee hoop ik dat je je in september weer inschrijft voor een nieuw seizoen en vooral veel blijft dansen!”


Dansschool Cariño gaat door!

Maarten, Eva, Samira en Selina blijven lesgeven. Daarnaast zijn we ook bezig met het zoeken naar een nieuwe docent. Wij zullen de inbreng, inzet en passie van Karin enorm gaan missen. Daarom zal het eerste feest dat we organiseren ook in het teken van het afscheid van Karin staan. Tenslotte heb je mogelijk al gehoord dat het Platformtheater zijn deuren sluit. We zijn dan ook op zoek naar een nieuwe locatie waar we na de zomer de nieuwe cursussen zullen starten. Samen met de onberekenbaarheid van de coronamaatregelen kiezen we er daarom voor om na de zomer pas weer te starten met nieuwe cursussen, zodra de maatregelen het toelaten. Dat geeft ons mooi de gelegenheid om een nieuwe danszaal te vinden. Tips zijn welkom!

Deze zomer

We willen het liefst deze zomer weer lekker buiten dansen. Daarna hopen we je op een nieuwe fijne plek te mogen verwelkomen in de danslessen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten je weer te ontmoeten. Uiteraard zullen we je van alle ontwikkelingen op de hoogte blijven houden.

Veel liefs van dansteam Cariño