Meld je aan voor de lentecursus!

Je kunt je hier aanmelden voor de danslessen van deze lente!

— Gezien alle nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus klopt het voor ons niet meer om door te gaan met onze danslessen. Zeker omdat we dansen met veel lichamelijk contact. Enkel onze handen wassen en thuis blijven bij klachten voelt met alle nieuwe informatie niet passend meer.

De start van de nieuwe cursus zullen we minstens één week uitstellen. Uiterlijk 25 maart informeren we jullie over het vervolg —

 

——

Direct na het huidige seizoen start de volgende cursus, dat is dus in de week van 30 maart.

Omdat we fijn onderling contact in de groep belangrijk vinden, krijg je voorrang op je huidige groep. Als je je voor 18 maart aanmeldt, kan je sowieso meedoen met dezelfde groep. Daarna kan iedereen zich aanmelden. Wil je er zeker van zijn dat je in dezelfde groep kunt blijven dansen? Meld je dan nu hier aan!

Het nieuwe rooster laat zien dat we de dinsdag naar de maandag verplaatsen. Verder verschuift alleen midden 2 van de woensdag naar de donderdag. Als je niet zeker weet voor welke groep je je kan inschrijven, neem dan gerust even contact op met Karin. Mail naar info@dansschoolcarino.nl of bel of whatsapp haar op 06 – 45 95 85 77.

Er vallen wat feestdagen en vakanties in. Na je aanmeldingen krijg je een bevestiging met de data die voor jouw groep gelden. We houden een meivakantie en zijn vrij op alle officiele feestdagen. Daarmee valt de laatste les net voor de zomervakantie!

Aanmelden nieuwe cursus april – juni