We mogen weer dansen!

We mogen weer dansen! Zelfs met wisselende danspartners, wat een cadeau. Een ontzettend positief bericht natuurlijk. Daar springen we graag op in!

Het nieuwe seizoen blijft staan op eind september

Omdat veel cursisten (en niet onbelangrijk: teamleden) op vakantie zijn deze zomer, blijven de vaste cursussen gewoon staan zoals gepland. Eind september kun je weer in je eigen groep dansen in het Platformtheater.

Je kunt je alvast 
aanmelden voor de cursus als je dat nog niet gedaan hebt. Wij voelen enorm veel vertrouwen dat we na de zomer gewoon als vanouds weer lekker samen kunnen dansen!


Zomerse dansavonden

Omdat we het dansen allemaal zo enorm gemist hebben, willen we direct weer beginnen! Het liefste dansen we buiten: in de gezonde buitenlucht met hopelijk wat straaltjes avondzon. Daarom willen we de planning redelijk spontaan houden, het weer in Nederland blijft immers onvoorspelbaar 😉

Heb je interesse in zomerse dansgelegenheden? Dan kun je je hier aanmelden voor meer informatie. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden willen we mogelijk onderscheid maken in dansavonden voor verschillende niveaus. Fijn dus als je ons helpt de interesse te peilen!


Op de hoogte blijven van zomerse dansplannen? Geef dat dan hier aan!
Veel informatie zullen we via een aparte nieuwsbrief verspreiden, dus meld je aan als je niets wilt missen.


Deze donderdag dansen we buiten!

Onze eerste zomerse dansavond willen we donderdag 9 juli houden in het Stadspark. Een aantal dansers hebben al aangegeven dat ze vrezen een heleboel vergeten te zijn. Een mooi moment dus om te ontdekken dat dat allemaal wel meevalt, naast uiteraard heel veel gezelligheid!

Vanzelfsprekend houden we rekening met de huidige maatregelen. Zo zullen we bijvoorbeeld tussen het dansen door allemaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Het staat je natuurlijk vrij om met je eigen danspartner te komen en niet te wisselen van danspartner. Maar voor de helderheid: doorwisselen mag dus wel!

Het lijkt mij heel mooi om jullie weer te zien dansen (en met jullie te dansen) en persoonlijke tips te geven! Geef hier aan dat je interesse hebt in komende donderdag, je ontvangt dan direct meer informatie. De avond is gratis en voor alle niveaus toegankelijk. Wij kijken er enorm naar uit om je weer te zien!


Zonnige groet,

ook namens het hele team,


Karin