2022 loopt ten einde

De laatste cursus van 2022 is alweer bijna voorbij! En wat is er veel gebeurd:

er waren verschillende Sunny Salsa Sundays, Maarten is vader geworden van kleine Hanne (dank voor de cadeautjes en de kaartjes!), er was een spetterend concert van Eliades Ochoa in de Oosterpoort en we zijn nog niet helemaal klaar met 2022! Uiteraard hebben we weer winterworkshops. Dit jaar staan die in het teken van andere latindansen: Semba, Urban Kizz, Merengue en Bolero. Heb je geen ervaring met deze dansen en wil je er graag mee kennismaken? Meld je dan nu aan!

Voor iedereen die fan is van rueda de Casino hebben we ook nog een extra workshop op woensdag 21 december onder leiding van Robin Schuttel. Wil je daaraan meedoen? Dan kun je je hier inschrijven.

Ook dit seizoen sluiten we af met een eindeseizoensfeest, ditmaal weer in de Loods. Kom je ook?

Na de kerstvakantie beginnen we op maandag 9 januari met nieuwe proeflessen voor beginners. Ken je nog mensen in je omgeving die ook graag eens salsa willen proberen? Nodig ze dan hier uit voor een proefles.

De nieuwe cursusreeks begint in de week van 16 januari. Het nieuwe rooster kan je hier vinden. Weet je niet zeker tot welke groep je behoort? Mail ons even!

Je kan je voor de nieuwe cursus hier aanmelden. Om de kwaliteit van de lessen te blijven waarborgen gaan we loten wanneer blijkt dat de groepen te groot zijn. Mocht dit het geval zijn dan krijg je hierover voor de start van de eerste les bericht.

We geven aankomend seizoen weer les in Muziek Organisatie Noord aan de Bieslookstraat 23 te Groningen. We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Zomerse dansgroet,

Dansteam Cariño