fbpx

Winterworkshops

Deze winter houden we speciale workshops op de woensdagavond.

Bij de Latin solo workshop van Locura krijg je een mix van solo salsa styling. Elementen van onder andere Afro-Cubaans, reggaeton en son komen voorbij. Gebruik je voeten, armen en hele lichaam om je dansen nog mooier te maken!

De chachacha workshop is een workshop Cubaanse chacha - net even anders dan de stijldanschacha. Met extra heupbewegingen!

Tijdens Muzikaliteit en ritmes ontdek je wat er allemaal te horen valt in de salsamuziek. Het wordt makkelijker om verschil in de muziek te herkennen en helemaal op te gaan in de muziek tijdens het dansen!

Tijdens Styling houden we een aparte workshop voor mannen (menstyling) en vrouwen (ladystyling). Beiden in een eigen zaal gaan we de mooiste versieringen toevoegen aan de dans!


Allemaal in het Platformtheater van Groningen:
Boterdiep 46.

Genoten van het feest?

Zaterdag 9 november vierden we het eindfeest van dit seizoen.
Echt een groot succes, met zoveel lieve mensen en een heel fijne sfeer. Met een vette show van Locura, en een animatie van Locura én Salsa Romos. En prachtige muziek van Mary :)
De foto's ervan komen op facebook te staan.

Net beginners 1 of 2 gevolgd?

Op 27 november, 11 en 18 december houden we een "bijblijfuurtje" speciaal voor beginners! Van 19.00 tot 20.00 uur kan je lekker komen dansen en vragen stellen als je ergens niet helemaal uitkomt. Zo blijft alles wat je inmiddels kunt goed in je systeem zitten. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, kom gewoon langs en dans gezellig mee!

Copyright Dansschool Cariño